In 2020 begon ik als freelancer en sindsdien heb ik veel geleerd over het freelancen. In het begin rekende ik €35 per uur, maar al snel besefte ik dat mijn werk meer waard was dan dat.
Zo ben ik steeds meer gaan vragen en had ik al best snel meer dan €5.000 per maand aan inkomsten waardoor ik mijn leven kon indelen hoe ik dit wou, zoals je alle dropship guru’s altijd hoort roepen.

Tijdens mijn werk voor verschillende coaches viel het me op dat er online veel geld te verdienen valt, maar ook dat sommige coaches je voor de gek houden met advies over hoe je dat moet doen. En dat bracht me op het idee voor de "Freelance Academy".

Zelf heb ik nooit ijsbaden genomen, mindset cursussen gevolgd of 's ochtends om 5 uur opgestaan om mijn concurrenten voor te zijn. Nee, ik heb gewoon drie vaardigheden geleerd, een netwerk opgebouwd en me verdiept in marketing.


De drie vaardigheden die ik heb geleerd en die ook in de Freelance Academy terugkomen zijn:

User Generated Content
Copywriting
Video editing


Basis Freelance Traject
Duur: 6 weken
Inclusief:
Toegang tot alle lesmaterialen en bronnen
1 Q&A call per maand
Persoonlijke feedback op opdrachten
Ondersteuning bij het opzetten van je freelance business
Prijs: €699

Gevorderd Freelance Traject
Duur: 12 weken
Inclusief:
Alles van het Basis Freelance Traject
Individuele coachingssessies
Toegang tot exclusieve netwerkevenementen
Hulp bij het ontwikkelen van je marketingstrategie
Prijs: €1999

Als je geïnteresseerd bent in een van deze trajecten, stuur ons dan gerust een bericht op Instagram (@wout.vrieling) voor meer informatie of om je plek in de wachtrij te reserveren!
Back to Top